Сайтът kruiz.eu е специализиран в оферти за круизни пътувания.

https://kruiz.eu/images/logos/kruiz.eu.png

Круизните пътувания са интригуващи и екзотични. Те отдавна са се утвърдили като популярен начин за почивка. Открийте удоволствието от едно луксозно пътешествие по море, като се насладите на очарованието и магията на круизните путувания с Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ.


Круизните пътувания набират все повече полпулярност в туристическите програми. В днешно време капацитетът на пътническите кораби надминават 6000 души. Всеки новопостроен круизен кораб е по-внушителен от предишните и предлага много повече разнообразие на борда, с цел да бъдат задоволени и най-капризните желания на гостите. Луксозните презокеански лайнери вече се възприемат като синоним на ваканция и забавление. В рамките на 8 – 14 дни (колкото обичайно трае едно пътуване) пасажерите се наслаждават на разнообразна програма, приятна интернационална компания, изключителни грижи и комфорт. Круизните компаниите осъзнават високата конкуренция в бранша и се стараят винаги да бъдат от класа в услугите и удобствата, които осигуряват на клиентите си. 


Огромните плаващи хотели винаги предлагат разнообразна и интересна програма на своите гости. Заради огромните им размери, морското вълнение не се усеща. Обикновено пътниците заплащат определен пакет услуги, а на борда могат да ползват допълнителни екстри. Бакшишите, напитките, използването на мини бара в каютите, бреговите екскурзии, SPA процедурите, прането и гладенето са допълнителни разходи за сметка на пасажера, които трябва да се предвидят предварително.

Цената на круизното патуване се определя от вида на каютата:
- вътрешна (най-евтина)
- външна с прозорец, без балкон
- външна с балкон
- луксозна (най-скъпа)
В някои круизи е включен самолетен трансфер, а други са със самостоятелно придвижване до кораба.

Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ ще Ви предложи най-добрите пакетни цени за различните дестинации и сезони. Разгледайте актуалните ни предложения за круизно пътуване тук.

Разнообразие от дестинации
по цял свят


Професионално обслужване от туристически агент на български език

Най-добро съотношение между цена и качество


Сигурно заплащане в български лева по банков път или чрез банкова карта


Удостоверение за регистрация на туристически агент РКК-01-5753


Обработване на резервации от IATA сертифицирани туристически агенти

 

Максимална сигурност за личните Ви данни чрез протокола SSL


Понеделник - Петък: 09:00 - 17:00
Почивни дни: Събота и Неделя


ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ © 2011 - 2024