Почивки в Египет

Тук Ви предлагаме всички оферти за почивки със самолет до Египет Резервирайте своята почивка в Египет, за да изживеете една вълшебна арабска приказка! Насладете се на богатото разнообразие от хотели и екскурзии на достъпни цени. Разгледайте красивите и романтични плажове на Хургада, приказния Кайро или се си насладете на круиз по Нил! Разгледайте най-атрактивните екскурзии предлагани на место по време на почивката Ви в Египет.

Египетските пирамиди и Кайро
Екскурзията включва посещение на едно от най-забележителните чудеса на света – Египетските пирамиди, които пленяват с величието и мистериозността си. От площадката в Гиза ще се насладите на откриващата се гледка към мегаполиса Кайро. Няма да пропуснете и срещата с внушителната статуя на Сфинкса, а по-късно ще посетите и Исторически музей в Кайро, който съхранява множество скъпоценни експонати от ерата на древната египетска цивилизация. Там се намира и залата с мумиите на някои от най-известните фараони.

 

Луксор
В древната столица на египетските фараони ще посетите грандиозния храмов комплекс в Карнак, храма на царица Хатшепсут – единствената жена-фараон, „долината на Царете” с изключително красиви гробници, колосите на Мемнон, алеята на сфинксите, фабрика за алабастър, музей на папируса. Екскурзията е целодневна с включен обяд в местен ресторант.

 

Вечерен круиз по река Нил
Ще имате уникалната възможност да се насладите на нощни гледки от Кайро на туристически кораб по река Нил. Ще ви бъде предложена вечеря от традиционната египетска кухня. Ще видите незабравимо представление което ще ви потопи в колорита на ориенталските танци и музика.

Разнообразие от дестинации
по цял свят


Професионално обслужване от туристически агент на български език

Най-добро съотношение между цена и качество


Сигурно заплащане в български лева по банков път или чрез банкова карта


Удостоверение за регистрация на туристически агент РКК-01-5753


Обработване на резервации от IATA сертифицирани туристически агенти

 

Максимална сигурност за личните Ви данни чрез протокола SSL


Понеделник - Петък: 09:00 - 17:00
Почивни дни: Събота и Неделя


ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ © 2011 - 2023