Почивки в Турция

ТУРЦИЯ ЕДНА ИСТИНСКА ПОЧИВКА ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!

Тук Ви предлагаме всички оферти за почивки със самолет до Турция. Резервирайте своята незабравима почивка в Турция с Онлайн Туристическа агенция АВИОТРАВЕЛ! Голямо разнообразие от хотели, разнородни плажове, впечатляващи исторически забележителности, интересни допълнителни екскурзии, подходящ климат...

Открийте защо хиляди хора се отправят в тази посока!
Разгледайте най-атрактивните екскурзии предлагани на место по време на почивката Ви в Турция.

Памуккале
Памуккале - "Замъкът от памук"- така се превежда от турски името на този удивителен туристически обект. Богатите на минерали солни термални води през вековете са образували бели тераси, наподобяващи фантастичен замък. Благодарение на минералния си състав, водата спомага за лечението на заболявания като ревматизъм, остеопороза и др. По време на екскурзията можете да се изкъпете в един от най-древните в света изкуствени басейни, както е правила самата Клеопатра и древните римски императори. Професионален екскурзовод ще Ви разкаже интересни истории за тези места, които ще Ви заинтригуват.
Ефес

Ефес е древен елински град - колония в Мала Азия, основан през 11 век пр. хр. Ефес, както никое друго място, е съхранил основно структурата на древен град. Това позволява да се придобие ясна предства за живота на древното местно население. От миналото до наши дни са съхранени Фонтана на Адриан, Библиотеката на Целзий, Акропола, амфитеатър, побиращ 24 000 души, акведукт, римски бани, домове на богати жители. Последните дни от своя живот Дева Мария е била в Ефес. Ще може да видите нейния дом.


Островът на Клеопатра
Райско кътче на живописен остров сред кристално чистите води на Егейско море, които прозират чак на три метра дълбочина. Брегът е посипан с уникален пясък. Съществува легенда, според която преди две хиляди години тук се е къпала самата Клеопатра. Марк Антоний подарил този остров на своята възлюбена, но на нея не и харесал каменистия бряг, затова императорът доставил специален пясък чак от Египет. Възможно е това да е само мит, но такъв пясък има само на още едно место - в Северна Африка. Ще посетите и останките на античен амфитеатър и храм на Аполон.


Разнообразие от дестинации
по цял свят


Професионално обслужване от туристически агент на български език

Най-добро съотношение между цена и качество


Сигурно заплащане в български лева по банков път или чрез банкова карта


Удостоверение за регистрация на туристически агент РКК-01-5753


Обработване на резервации от IATA сертифицирани туристически агенти

 

Максимална сигурност за личните Ви данни чрез протокола SSL


Понеделник - Петък: 09:00 - 17:00
Почивни дни: Събота и Неделя


ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ © 2011 - 2024