ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА В ОБЕДИНЕНИ АРАБСКИ ЕМИРСТВА
Почивки в Обединени Арабски Емирства

Тук Ви предлагаме всички оферти за почивки с чартърни полети до Дубай. Дубай е водещия център за бизнес и туризъм в Близкия изток. С население 1 200 000 Дубай е второто по големина от 7-те емирства, които са част от Обединените Арабски Емирства.

Дубай предлага на своите посетители забележителни контрасти – блясъка на модерен град и безкрайна пустиня, изток и запад, старо и ново. Екзотична дестинация с космополитен начин на живот, Дубай обединява комфорта и удобствата на запада с уникалния чар и гостоприемство на арабския свят.
Разгледайте най-атрактивните екскурзии предлагани на место по време на почивката Ви в Дубай.

Обиколка на Дубай (сити-тур)
Екскурзията започва с разходка до резиденцията на владетеля на Дубай, шейх Мухамед бин Рашид Ал-Мактума, по чиито алеи ще се разминете с красиви пауни. Ще се запознаете с богата експозиция в музея разказваща историята на емиратите. Старата крепост, където се намира музея е исторически паметник: построена е през 1799 г. за защита на населението от нападения по море. После, на арабска лодка, ще се отправите през главната артерия на Дубай към пазара за подправки. След като се насладите на прекрасните аромати, ще се запътите към пазара за злато. Атракция там е най-големият пръстен в света с тегло 63 кг. След пътешествието ще продължите по главната магистрала на Дубай, носеща името на Шейх Заид. По пътя към "съвременен Дубай" са достъпни за разглеждане много забележителности, като ултрамодерните небостъргачи край пристанището на Дубай, които са сформирали този красив мегаполис стремящ се винаги да бъде първи в света във всяко едно отношение. Маршрутът включва и посещение на изкуствения остров във формата на палма - The Palm Jumeirah. Тръгвайки по "ствола" на острова, ще се озовете в близост до други емблематични обекти, като хотелския комплекс Atlantis, чието зрелищно откриване стана световна сензация през 2008 г. Задължителна част на програмата е посещението и на символа на Дубай – хотелът във формата на платноходка "Burj Al Arab", където ще можете да се снимате. Върховното постижение на човешката архитектурна мисъл Burj Khalifa може смело да се обяви за най-високия небостъргач на планетата с неговите 828 метра. Той беше тържествено открит на 4 януари 2010 г. В подножието му ще се насладите на великолепно шоу със светещи фонтани, танцуващи под ритъма на музика. Следва превозване обратно до хотела.

 

Пустинно сафари – приключение сред дюните
Предлагаме Ви да избягате от градската суета във вечерната пустиня, където можете да видите как светлина и сенки се заиграват с дюните на фона на залязващото слънце. Приключенският дух просто се усеща във въздуха. Ще се насладите на шашлик под звездите, както и на наргиле, арабска танцьорка в национално облекло, пясъчни ски, бъгита.

 

Посещение на аквапарк Аквавенчър
Едно от новите чудеса на света — изкуственият остров Палма-Джумейра — Ви кани да посетите неговите приказни земи, където при хотел Атлантис е открит невероятен комплекс с водни атракции "Аквавенчър" (Aquaventure). Огромният воден парк заема територия от 17 хектара и разполага с плажна ивица с дължина 2 км - атракции с живи акули, аквариуми с риби-скат и много други водни видове. Също така, можете да поплувате с делфини в лагуната! Това уникално удоволствие, можете да получите само в рамките на тази екскурзия. Ще останете с прекрасни впечатления!

 

Светът на Ferrari (Ferrari World)
Развлекателният парк Ferrari World е най-големият тематичен парк в света с площ 86 000 кв.м. Логото "Ferrari" на покрива на комплекса може да се види от самолет. Паркът предлага повече от 20 атракции за деца и възрастни, включително американски пързалки, картинг, най-бързата атракция в света – Formula Rossa, където скоростта достига 220 км/ч, кална писта за мини-бъги, а така също 18 кинозали, многобройни ресторанти и магазини. Децата имат възможност да застанат зад волана на детските модели F430 GT Spider или да се насладят на 4D пътешествие. Ползвайки копия на най-новите модели, туристите ще се почувстват, като истински автомобилни състезатели. Незабравимите мигове са гарантирани за малки и големи.

Разнообразие от дестинации
по цял свят


Професионално обслужване от туристически агент на български език

Най-добро съотношение между цена и качество


Сигурно заплащане в български лева по банков път или чрез банкова карта


Удостоверение за регистрация на туристически агент РКК-01-5753


Обработване на резервации от IATA сертифицирани туристически агенти

 

Максимална сигурност за личните Ви данни чрез протокола SSL


Понеделник - Петък: 09:00 - 17:00
Почивни дни: Събота и Неделя


ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ © 2011 - 2024