Почивки в Испания

Тук Ви предлагаме всички оферти за почивки със самолет до Испания На почивка или екскурзия в Испания е истинско преживяване, което би било неповторимо. Слънчеви плажове или безброй много забележителности. Избирате Вие. Резервирайте вашата почивка в Испания – точното място за отдих и спокойствие. Разгледайте най-атрактивните екскурзии предлагани на место по време на почивката Ви в Испания.

 

 

Гранада
Градът е известен с много исторически архитектурни паметници наследени от времето на мавританците, както и със забележителности от готическия и ренесансов период. Екскурзията в Гранада продължава цял ден. Автобусът тръгва рано сутринта и по пътя прави кратки почивки. Ще направите пешеходна екскурзия по централната част на града, ще се поразходите до площада на католическите крале Алкайсери, Ъгловият двор. Ще ви остане време и за Кралския параклис. По-късно с автобуса ще се отправите към Алхамбра – най-яркото произведение на арабското изкуство в Испания впечатляващ със съчетанието на дворци и крепостни сгради. От птичи поглед ще се насладите на прекрасната гледка към града, а след това ще имате възможност да посетите и типичния цигански квартал Сакрамонте.

 


Палма де Майорка и Валдемоса
Палма де Майорка е столицата на острова и е най-красивият град на Балеарския архипелаг. Тук са преплетени историята и културата на много народи и цивилизации. Посещението на град Валдемоса и имението Ла Гранха ще ви помогнат да разберете защо толкова знаменитости избират Майорка за място на своята почивка и си строят тук вили и имения. Ще разберете откъде са черпели вдъхновение Шопен и Жорж Санд, Рубен Дарио и Мигел Унамуно, Асорин и Сантяго Росиньол. Майорка отдавна привлича хора на изкуството и причината за това е преди всичко в неговия благоприятен климат и великолепната природа настройващи за творчество.Севиля

Севиля е столицата на Андалусия и е един от най-големите и красиви испански градове. Екскурзията продължава цял ден. Автобусът тръгва рано сутринта и преминава през андалуските градове Антекера, Ла Рода, Естепа и Осуна, след което продължава към река Гуадалкивир, където можете да се полюбувате на „Златната кула”. Ще имате възможност да видите световноизвестния катедрален храм от XV век, който е третата по големина готическа катедрала в света, паркът Мария Луис, площад Испания и квартал Санта Круз с неговите неповторими тихи улички.

Разнообразие от дестинации
по цял свят


Професионално обслужване от туристически агент на български език

Най-добро съотношение между цена и качество


Сигурно заплащане в български лева по банков път или чрез банкова карта


Удостоверение за регистрация на туристически агент РКК-01-5753


Обработване на резервации от IATA сертифицирани туристически агенти

 

Максимална сигурност за личните Ви данни чрез протокола SSL


Понеделник - Петък: 09:00 - 17:00
Почивни дни: Събота и Неделя


ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ © 2011 - 2024