ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА В ТУНИС
Почивки в Тунис

Тук Ви предлагаме всички оферти за почивки със самолет до Тунис Насладете се на спокойни и слънчеви почивки в Тунис. Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ Ви предлага широка гама от екскурзии и хотели, които съчетават качествено обслужване и добри цени.

Почивка в Тунис - прекрасно време, вълнуваща култура и история.
Разгледайте най-атрактивните екскурзии предлагани на место по време на почивката Ви в Тунис. Резервирайте сега!

ТУНИС – КАРТАГЕН – СИДИ БУ САИД
Отпътуване от вашия хотел сутринта в комфортен автобус, придружен от местен екскурзовод на север към столицата Тунис. По пътя пред погледа ви се сменят хиляди омагьосващи картини и пейзажи. Екскурзията има четири основни акцента. Първо преминавате през столицата Тунис, където ще се отбиете в местния екзотичен пазар и ще разгледате Катедралата в центъра на града. Следващата спирка от Вашата екскурзия е Музеят Бардо, където е представена най-богатата в света колекция от древни римски мозайки. Третата важна точка е легендарният Картаген, станал олицетворение на богатство и могъщество. Величествените руини на римските терми, построени по времето на Император Антонин свидетелстват за богатството на изчезналия град.

Невъзможно е да си представи човек Тунис без древното андалуско селце Сиди бу Саид, разположено на хълм, от където се разкрива една от най-красивите гледки към залива на Тунис. Сиди бу Саид има много имена: градът на влюбените, градът на художниците, синьо – белият град, но едно е сигурно – той ще успее трайно да ви очарова.

Разнообразие от дестинации
по цял свят


Професионално обслужване от туристически агент на български език

Най-добро съотношение между цена и качество


Сигурно заплащане в български лева по банков път или чрез банкова карта


Удостоверение за регистрация на туристически агент РКК-01-5753


Обработване на резервации от IATA сертифицирани туристически агенти

 

Максимална сигурност за личните Ви данни чрез протокола SSL


Понеделник - Петък: 09:00 - 17:00
Почивни дни: Събота и Неделя


ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ © 2011 - 2024